З професійним святом, журналісти!

Щиро вітаємо представників мас-медіа нашої громади  з  професійним святом – Днем журналіста!

Журналістика – це справа не проста, це  покликання серця. Поринути  у вир інформаційних подій, їх  оперативне та об’єктивне  висвітлення,  а ще бути готовими до  ненормованого робочого графіку, адже інформаційний контент  вимагає якнайшвидшого висвітлення, під силу не кожному, а лише тим, хто   понад усе любить свою справу, щохвилини віддається  професійній діяльності.

Журналістика - це велика рушійна сила всіх, без винятку, суспільних процесів. Роль журналістів неможливо переоцінити: вони завжди  у епіцентрі подій,  а їх  інформативна  діяльність  формує суспільну думку, допомагає зорієнтуватись у ситуаціях, вчасно зреагувати на загрози, особливо зараз, в умовах війни.

Наші медійники, подекуди ціною власного життя, розповідають нам правду про війну, про подвиги наших захисників, волонтерів. Багато журналістів  зі зброєю в руках захищають свободу і незалежність України.

Дякуємо медійникам  нашої громади за  об’єктивність, креатив, оперативне висвітлення життєдіяльності Лубенщини. Слово – це зброя, тож міцно тримайте інформаційний фронт! Бажаємо  невичерпної енергії, творчих ідей для цікавого контенту, успіхів, життєвого оптимізму та лише гарних інформаційних новин!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови