Привітали працівників УВП УТОГ

6 червня Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та пастор Християнської Церкви «Ковчег» Ігор Фень завітали на Лубенське УВП УТОГ, щоб привітати його працівників з черговою річницею з дня заснування Українського товариства глухих та Днем працівників легкої промисловості.

Лубенське УВП УТОГ – це одне з найстаріших підприємств нашої громади і відоме кожному її мешканцю. З продукцією цього підприємства (постільна білизна, домашній одяг, спецодяг тощо) та її високою якістю знайомі не лише лубенці, а й мешканці всієї України.

У виробничому цеху підприємства Олександр Грицаєнко та Ігор Фень подякували колективу підприємства за те, що у такий складний для всіх час знаходять сили плідно працювати, створювати товари, що вкрай необхідні нашим захисникам, не втрачати віри у власні сили та наближати нашу Перемогу.

Завдяки співпраці Лубенської міської ради та Християнської Церкви «Ковчег» працівники підприємства отримали подарунки. Директор УВП УТОГ Олена Охріменко подякувала за постійну підтримку підприємства, небайдужість до його проблем та проблем людей, що тут працюють.

А гості побажали колективу Лубенського УВП УТОГ завзяття, наснаги, нових професійних звершень та залишатися такими ж активними, небайдужими та відданими своїй справі! У єдності наша сила!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови