«Життя в стилі ЕКО» для юних читачів

Для своїх юних користувачів фахівці Лубенської міської бібліотеки для дітей провели Тиждень екологічних знань «Я – частинка природи»,  що відбувся у рамках проєкту «Життя в стилі ЕКО».

Впродовж тижня в стінах книгозбірні було гамірно та цікаво. Для дітей запропонували пізнавально-ігрові активності: еко-турне, гру «Поле чудес», захопливі ігри, конкурси, загадки та вікторини, а тлумачний словник допоміг дітям знайти значення слів «Екологія» та «Довкілля». Не менш цікавою була гра «Врятуємо Землю», де кожен мав можливість посортувати віртуальне сміття, адже в сучасному житті – це важливий крок для збереження чистоти довкілля. Під час заходів тижня діти дізнавалися чимало цікавинок про природу, правила поведінки в лісі, обговорювали екологічну ситуацію в Україні, та дискутували який би внесок зробили вони, як майбутнє покоління України, у збереженні природи. Учні знайомилися з книжковими новинками, які презентував дракон Омелько та захопливо слухали його історії.

Цікавим та пізнавальним був еко-тиждень в бібліотеці, адже ми маємо піклуватися про природу, яка є щедрим та цілющим джерелом тепла, краси і добра.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови