Відбулося засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості

  27 червня під головуванням першого заступника Лубенського міського голови  Олега Соболєва відбулося засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Лубенської територіальної громади. У засіданні взяли участь  Ірина  Іщенко, фахівчиня з мобілізації громад ПРООН, експерти місцевої асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького розвитку громад», учасники робочої групи.

Ірина Іщенко презентувала учасникам зібрання діяльність УВКБ ООН в Полтавській області, активності Асоціації учасницького розвитку громад в 2024 році.

Члени  робочої групи  проаналізували міні-ініціативи, що стали переможцями відбору. А саме: «Облаштування класу безпеки на базі Першої гімназії імені Матвія Номиса»  та  «Створення безпечних та доступних умов роботи і перебування для працівників та відвідувачів у адміністративному приміщенні Лубенської міської ради».  Ці проєкти були розроблені у рамках програми з відновлення та розбудови миру ПРООН

Наразі реалізація соціальних проєктів, тісна співпраця з партнерами,  відкриває для нашої громади  нові можливості та перспективи. Тож не зупиняймося на досягнутому, будьмо соціально згуртованими!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови