Завжди готові  допомогти

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги - це команда фахівців, яка надає екстрену та планову соціально-психологічну допомогу постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі та може виїхати на виклики до найбільш віддалених сіл громади. 

Мобільна бригада надає послуги як місцевим мешканцям, так і внутрішньо переміщеним особам. Тому за допомогою до мобільної бригади можуть звернутися не тільки самі постраждалі, а і небайдужі громадяни, які хочуть повідомити про ситуацію насильства, яка стосується конкретної особи, якщо ця особа не може сама повідомити про проблеми. Звернення можуть бути анонімними.

Яку допомогу можна отримати?

- консультація психолога;

- екстрене втручання у кризових випадках домашнього чи гендерно зумовленого насильства;

- допомога з викликом екстрених служб за потреби (поліція, швидка тощо);

- підтримка з вибором послуг допомоги для подолання наслідків насильства (медичні, юридичні та інші послуги);

- перенаправлення та транспортування до спеціалізованої  служби підтримки постраждалих (притулок для постраждалих осіб);

- консультації про права постраждалих та можливості отримання допомоги.

У складі команди є психолог, соціальний працівник та водій з автомобілем.

Основна перевага бригади полягає в мобільності. Команда швидко й ефективно реагує на запит постраждалої особи, що дає можливість вчасно виявити випадок насильства, надати соціально- психологічну допомогу тим, хто її потребує і скерувати до інших служб за необхідності.

Як звернутись за  допомогою?

Звернутися за підтримкою можна зателефонувавши 050 388 5477.

Консультації телефоном доступні щодня з 9.00 до 21.00.

 Або за адресою м.Лубни пр.Володимирський 1/5 офіс 6 з пн. по пт. з 9.00 по 17.00 Консультація психолога проводиться конфіденційно.

Мобільна бригада в м.Лубни працює за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, у координації з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерство соціальної політики України. Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці уряду Норвегії (Royal Norwegian Embassy in Kyiv) через виконавчого партнера БО "БФ "Посмішка ЮА".

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови