Психологічний тренінг «Ми і наше середовище: антистресові практики на кожен день»

Усупереч тому, що ми звикаємо до обставин, в яких, на жаль, перебуваємо вже довгий час, наш організм продовжує реагувати на стресові ситуації. І навіть, якщо реакція не проявляється відразу після травматичної події, є накопичувальний ефект. Як відпустити негативний емоційний спадок, продовжити жити, втілювати мрії, бути здоровими  емоційно і  фізично?

Психологічний тренінг «Ми і наше середовище: антистресові практики на кожен день» (у рамках проєкту «Бібліотеки за здоровий спосіб життя») зібрав днями осіб різного віку, які дбають про своє ментальне здоров’я, в Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича.

   Допомагали присутнім впроваджувати в життя антистресові практики соціальний працівник Олена Комарова та психологиня Вікторія Соляник, які входять до складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насилля, що діє в місті Лубни.

   Мобільна бригада працює за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, у координації з Офісом Віцеприм’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерства соціальної політики України. Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці уряду Норвегії (Royal Norwegian Embassy in Kyiv) через виконавчого партнера БО «БФ «Посмішка ЮА».

    Під час тренінгу відвідувачі активно комунікували з представниками мобільної бригади. Модератором заходу була бібліотекар Ніна Тимошенко.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови