Оперативна інформація станом на ранок 15.07.2024 р.

Розпочалась 873-тя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом минулої доби відбулось 114 бойових зіткнень. За уточненою інформацією, за минулу добу ворог завдав по позиціях наших військ та населених пунктах три ракетних удари, із застосуванням чотирьох ракет, 64 авіаційних удари (сумарно 97 КАБ), задіяв для ураження 1168 дронів-камікадзе, здійснив 4758 обстрілів, з них 79 - із реактивних систем залпового вогню. Минулої доби загальні втрати російських загарбників склали 1200 осіб. Окрім того, наші воїни знешкодили вісім танків, 15 бойових броньованих машин, 62 артилерійських системи, два засоби ППО, 41 БпЛА ОТР, дві ракети, 85 автомобілів та три одиниці спеціальної техніки. Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили два пункти управління, склад боєприпасів, засіб ППО, три артсистеми, станцію РЕБ та шість районів зосередження особового складу противника. На Харківському напрямку загалом відбулося десять бойових зіткнень. Бої точилися біля Вовчанська і Глибокого. Ворог активно задіював для підтримки авіацію.

Водночас, наші воїни виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення та в тилу.

 Станом на ранок 15 липня 2024 року ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Через постійні атаки ворога на міста і села України, попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними!

Закликаємо  більш економно споживати електроенергію, це дозволить знизити навантаження на енергосистему та зменшить необхідність відключень.

 З актуальними графіками відключень можна ознайомитись за посиланням: https://t.me/poltavaOE

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня 2023 року комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066-342- 27- 94

Переможемо разом! Слава Україні

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови