Вітаємо переможців регіонального конкурсу "Благодійна Полтавщина - 2023"

Цього року у Полтавському державному аграрному університеті відбулася церемонія нагородження переможців регіонального етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2023» – «Благодійна Полтавщина – 2023». Цю акцію проводить в нашій області Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Полтава».

Для участі в конкурсі з усієї Полтавської області було подано 68 заявок у таких номінаціях: «Регіональна доброчинність», «Місцева доброчинність», «Доброчинність неурядового сектора», «Колективне волонтерство», «Доброчинність у соціальній сфері». Його метою було стимулювати розвиток дієвого соціально орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні. А ще – додаткова можливість комунікації волонтерів та меценатів, обмін досвідом, пошук надважливих проєктів для співпраці.

У квітні цього року Благодійна організація «Благодійний фонд «Спільні справи» (директор Катерина Скуратовська) спільно зі спеціалістами відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради подали документи на Національний конкурс «Благодійна Україна – 2023» – «Благодійність на захисті України». Ще одна заявка з Лубенщини надійшла від Громадської організації «Сила допомоги» (голова Лілія Ширстова).  

І ось 11 липня, на урочистій церемонії нагородження переможців, що своїми справами, небайдужістю та безкорисливою допомогою щохвилини роблять світ ліпшим було відзначено:

  • Благодійну організацію «Благодійний фонд «Спільні справи», дипломом за І місце у номінації «Місцева доброчинність»;
  • Громадську організацію «Сила допомоги», дипломом за ІІ місце у номінації «Доброчинність у соціальній сфері».

Ініціативи, які роблять світ кращим, не повинні залишатися без уваги. Важливо про них знати, говорити, пишатися ними.

Тож, вітаємо переможців регіонального етапу конкурсу «Благодійна Полтавщина – 2023» і бажаємо подальшої перемоги та нових звершень на благо України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови