Служба у справах дітей інформує

19-20 листопада проведено чергові профілактичні рейди по сім’ях групи ризику.

На обліку служби у справах дітей перебувають родини, які мають чисельні труднощі, що виникли перед сім'єю і загрожують її життєдіяльності.

Це сім’ї з недостатніми виховним потенціалом та виховними ресурсами; сім’ї, де батьки нехтують потребами дітей, сім'ї з наявністю залежностей у членів родини.

Начальником та провідним спеціалістом служби у справах дітей Тетяною Башлій та Інною Парнюк  спільно  із фахівцем із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб Інною Піддубною, інспектором ювенальної превенції Лубенського відділу поліції Катериною Сорокотягою в ході рейдів було встановлено місце перебування неповнолітньої дівчини, яка самовільно залишила родину. Дівчину вилучено з небезпечного середовища і після ряду профілактичних заходів повернуто батькам.

Членами рейдової бригади обстежено умови проживання родин, батьки у яких мають наркотичну залежність і перебувають на замісній терапії у Лубенському наркодиспансері та родин, які перебувають у складних життєвих і контролюються соціальними службами.

Сім'ї обирають різні шляхи протистояння життєвим труднощам. Проте найефективнішим буде шлях згуртування сім'ї для подолання кризи та збереження родинних зв’язків між батьками і дітьми.

                                                                   

Начальник служби у справах дітей

етяна Башлій

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови