Олександр Грицаєнко зустрівся зі священнослужителями Лубенщини

22 квітня у виконкомі відбулася зустріч Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка зі священнослужителями громади, під час якої обговорено питання підготовки до Великодніх свят, що проводитимуться з суворим дотриманням карантинних обмежень.

 Спілкуючись з духовенством, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко звернув увагу на те, що найголовніше у період святкування Великодня – це безпека мешканців громади та запобігання зростанню й без того вкрай загрозливої статистики захворюваності на COVID-19, надто у період, коли на території Полтавської області запроваджено «червону зону». Саме тому, як зауважив Олександр Петрович, священнослужителі мають зважити на це під час проведення святкових служб у церквах та храмах Лубенської громади.

Також під час спілкування велася мова про потребу вакцинації духовенства, адже саме вони потрапляють до групи ризику, тісно спілкуючись з громадянами у період відзначення Великодніх свят та під час проведення богослужінь. У разі прийняття такого рішення, останні можуть звернутися до центрів ПМСД. Як повідомили присутні представники духовенства Лубенщини, дехто з них уже зробив щеплення проти COVID-19.

Тож під час зустрічі у виконкомі обидві сторони знайшли порозуміння та спільні розв’язання питань.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови