Учні шкіл громади – чорнобильцям Лубенщини

У дні, коли ми відзначаємо 35-ті роковини трагедії на Чорнобильській АЕС, учні шкіл Лубенщини долучилися до вшанування героїв-ліквідаторів, наших земляків. А відтак, протягом тижня у передачах «Радіо-Лубни» (на хвилях 100.8 FM) можна почути вірші, присвячені пам’ятній даті, про яку всі ми не маємо права забувати.

 Приємно було працювати з Діаною Шкарбан - вихованкою драматичного гуртка міської Станції юних техніків і натуралістів (керівник Петренко Ольга Петрівна), ученицею 9-го класу опорного закладу "Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступеня ім. І. Д. Рубцова, а також з талановитими декламаторами ЗШ № 3 – Катериною Ромащенко (7-А клас) та Альоною Тараненко (10-А клас). Школярі зачитували різні поезії, але тема у них одна - жах трагедії, шкода, якої заподіяла людству страшна техногенна катастрофа планетарного масштабу та неоціненний героїзм тих, хто зупинив розбурханий атом ціною власного життя.

Дякуємо за співпрацю та за патріотичне виховання молодого покоління управлінню освіти, учителям, педагогам-організаторам та батькам!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови