Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

14 жовтня  під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради. На розгляд  засідання було винесено одне питання порядку денного: про початок опалювального сезону  2024-2025 років.

Перед початком роботи  виконкому Олександр Грицаєнко  привітав  члена виконавчого комітету, голову ГО «Лубенська міська  громадська організація  інвалідів «Ветерани Чорнобиля»  Ларису  Погребняк з ювілейним днем народження. Подякував їй за активну громадську, волонтерську діяльності, патріотичне виховання молоді  та вручив  іменинниці грамоту  Лубенського міського голови.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради  опалювальний сезон  2024-20245 рр. для всіх  споживачів  Лубенської територіальної громади розпочнеться, коли  протягом трьох діб  середня добова  температура зовнішнього повітря  становитиме +8 С° та нижче.

У окремих випадках, в залежності від погодних умов, за зверненнями керівників підприємств охорони здоров’я, закладів освіти та культури  опалювальний сезон для них розпочнеться  раніше настання  вищезазначених умов.

Рішення виконавчого комітету, відеозапис засідання будуть оприлюднені на сайті Лубенської міської ради.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови