Бібліотека – антистрес для дітей

Діти щосуботи з радістю відвідують заняття клубу «Веселі долоньки», організовані фахівцями Публічної бібліотеки імені Володимира Малика. Для них бібліотекарі влаштовують цікаві майстер-класи, добирають для читання захопливі книги, вигадують різноманітні завдання, ігри та конкурси, а також дарують маленькі сюрпризи.

Цього разу бібліотекарі Лариса Гончарук та Сніжана Кириченко  занурили учасників клубу у світ стародавнього японського мистецтва орігамі та навчили робити з паперу іграшку-антистрес. Для того, щоб скласти таку фігурку, діти отримали від бібліотекарів певні навички роботи з папером. Юні майстри із задоволенням створили своїх паперових стрибунців і навіть дали їм імена. А знайомство з новими книжками принесло нові позитивні емоції. Казкова історія дитячого письменника Сашка Дерманського «День народження привида» не залишила байдужими малят, які «подружилися» з добрими та кумедними привидами під час читання книжки вголос.

Бібліотека – своєрідний антистрес, адже її маленькі відвідувачі знайшли нових друзів  та чудово за іграми провели час.

Завдяки Благодійному фонду «МХП - Громаді», наші діти мають можливість урізноманітнити своє дозвілля. Висловлюємо також щиру вдячність Євгенії  Кольвашенко та Тетяні  Курмашовій за дружню підтримку та смаколики для дитячого чаювання.    

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови