USAID «ГОВЕРЛА» навчав ефективній комунікації в громадах

10-11 жовтня у місті Київ  громадською організацією «Криголам» спільно з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» для голів громад та представників органів місцевого самоврядування, представників локальних громадських організацій, активних жителів громад, локальних медіа було проведено івент «ШоТам по комунікації: як владі говорити з громадою?». У заході взяли участь головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради Леся Гиренко та головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Наталія Шостак.

Впродовж двох днів учасники заходу знайомилися з цікавими інформаційними кейсами, спікерами яких були досвідчені медійники, голови громад, лідери органів місцевого самоврядування, представники молодіжних фондів та організацій.

 На учасників зібрання, а їх було близько ста, чекали відверті панельні дискусії на теми взаємодії з бізнесом та молоддю в громаді, воркшоп зі створення позитивних новин, нетворкінг з представниками різних громад. Історями успіху ділилися голови територіальних громад. Розповідали як разом із місцевим активом створити атмосферу довіри в громаді.

 Усі активно комунікували,  обмінювалися досвідом та контактами, брали участь у соцопитуваннях та, завдяки команді професіоналів, вчилися як виходити з кризових ситуацій, втілювати ідеї в життя та бути успішними.

Захід реалізовано громадською організацією «Криголам» (медіа «ШоТам») у рамках проєкту «Ефективні рішення для прогресивних громад» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку USAID та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови