Створюємо разом мапу спортивних споруд Лубенської територіальної громади

Сектором з питань фізичної культури та спорту відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради проводиться розробка карти спортивних споруд Лубенської територіальної громади (майданчиків з нестандартним спортивним та гімнастичним обладнанням; спортивних залів; стадіонів; футбольних полів; майданчиків зі спортивним обладнанням; фітнес залів; баскетбольних, волейбольних, мініфутбольних майданчиків; залів боулінгу, більярду, бійцівські зали, скейт-парки, майданчиків зі штучним покриттям, легкоатлетичних манежів, тенісних кортів, турніків, брусів, рукоходів, тощо).

 

Головною метою цього проєкту є привернення уваги молоді до активного способу життя та змістовного дозвілля. Школярі та молодь у вільний час зможуть займатися спортом на майданчиках, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

Розробка карти дасть можливість гостям та мешканцям нашої громади з легкістю знайти спортивні споруди, перейшовши за посиланням Google Maps https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1eIgp7r26f7drrf-iCIbjjZgODnopeMWr&fbclid=IwAR0uO-60XVQ7sCKLQJdsiwh8RoewvRsZtrd5Hb820tVJDrTiP_BwapxfULk&ll=50.00793051352297%2C33.01043319803931&z=14

Для більш детального опрацювання карти просимо надсилати інформацію, щодо споруд та майданчиків не позначених на карті на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (потрібно надати фото та вказати назву, адресу та геолокацію спортивної споруди).

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови