Оперативна інформація станом на ранок 17.10.2024 р.

Слава Україні! Розпочалась 967-ма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби зафіксовано 163 бойових зіткнення. Вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари із застосуванням двох ракет, а також 64 авіаудари, зокрема, скинув 98 КАБ. Крім того, здійснив 4786 обстрілів, з них 137 - з реактивних систем залпового вогню. Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 14 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки противника та наземній станції управління БпЛА окупантів. На Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення в районі населеного пункту Стариця. Загалом, по всій лінії бойового зіткнення українські захисники завдають окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці, виснажують бойовий потенціал ворога. Минулої доби втрати російських загарбників склали 1420 осіб. Також українські воїни знешкодили 17 танків, 33 бойових броньованих машин, 51 артилерійську систему, одну РСЗВ, 54 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 83 автомобілі та 5 одиниць спеціальної техніки окупантів.

Станом на ранок 17 жовтня  2024 року ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Через постійні атаки ворога на міста і села України, попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня 2023 року комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066-342- 27- 94

Переможемо разом! Слава Україні

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови