Навчаємось допомагати

16 жовтня в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради відбувався тренінг за участю  благодійної організації Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» (представник – Юлія Гончаренко), Центру допомоги врятованим (представники – Тетяна  Ласковенко та Катерина Бабінчук) та регіональною координаторкою Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ініціативи Олени Зеленської  -  Юлією Ющенко.

На зустрічі були розглянуті питання професійних викликів працівників соціальної сфери, питання запобігання професійному вигоранню, налагодження успішних комунікацій з відвідувачами, знайомство з ресурсами програми ментального здоров’я «Ти як» та подальшої тісної співпраці з ними.

Завдяки благодійній організації Благодійному фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» відбулося налаштування комунікацій між партнерськими організаціями та працівниками територіального центру для допомоги підопічним нашої установи.

Присутні тренінгу приємно вражені новому знайомству з Юлією Ющенко, Тетяною Ласковенко та Катериною Бабінчук і переконані, що такі зустрічі в подальшому продовжаться. Усім організаторам заходу колектив територіального центру щиро подякував за навчання.

Директор територіального центру      Наталія СУХОНОС

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови