Сім’я без насильства

Лубенська територіальна громада взяла участь у проєкті Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні «Міста й громади, вільні від домашнього насильства»

У 2021 році цей проєкт розширив підтримку у розбудові місцевих систем запобігання та протидії насильству та оголосив про додатковий конкурсний відбір 15 територіальних громад - партнерів Проєкту з усіх областей України на 2021-2024 роки.

 

Під час відбору UNFPA отримав 117 заявок про участь у конкурсі від міст та територіальних громад, що засвідчило високу мотивацію органів місцевого самоврядування в Україні у розбудові місцевих систем запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

За результатами оцінки відбірковими комісіями отриманих аплікаційних форм, партнерами UNFPA у рамках Проєкту на 2021-2024 роки стала і наша громада.

У рамках співпраці з обраними громадами планується надання їм всебічної підтримки для розбудови муніципальних систем запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Детальніше ви можете прочитати про це за посиланням https://ukraine.unfpa.org/uk/CFDV_results

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови