Привітали науковців зі святом

Щоб оцінити заслуги науки перед суспільством, у третю суботу травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки. Непересічною науковою установою, якою пишається Лубенщина  є Дослідна станція лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України, що розташована у с. Березоточа.

 

14 травня  в актовій залі цієї установи відбулося розширене святкове засідання Вченої ради з нагоди відзначення Дня науки. У його роботі взяли участь, перш за все, члени вченої ради, а також працівники та ветерани установи. Завітали в гості  у цей день  Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, голова Лубенської районної державної адміністрації Сергій Сіряченко та голова Лубенської районної організації профспілки працівників освіти і науки Людмила Грицаєнко.

В ході роботи заступник директора з наукової роботи Людмила  Глущенко виступила з доповіддю «Наука та неперервне навчання», яка викликала неабияку зацікавленість слухачів.  Людмила Анатоліївна розповіла присутнім про  останні наукові здобутки Дослідної станції лікарських рослин ІАП НААН та привітала колег з професійним святом.

Щиро й сердечно вітали науковців Дослідної станції присутні на заході гості.  Господарі отримали не лише вітання, а й подарунки. Директор наукового закладу Олексій Устименко щиро подякував за привітання, своєю чергою, вручив невеликі подарунки гостям та зичив працівникам закладу і їх сім’ям витримки, натхнення та наснаги розвивати науку України та уславлювати своїми надбаннями Лубенщину.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови