Добрі справи робляться із задоволенням

Нещодавно члени ЛМГО «Чорнобильці Лубенщини» ВГОІ «Союз Чорнобиль України» провели прибирання території у парку "Заводський". Таку своєрідну акцію ліквідатори присвятили пам’яті свого колишнього побратима, шанованої у місті людини Віктора Костюка.

З настанням весни робота з прибирання територій у мікрорайонах Лубен значно пожвавилась. Ініціативні та завжди активні жителі громади постійно дбають про належне прибирання прибудинкових та прилеглих до них територій, а також про озеленення парків, скверів, вулиць, провулків, тощо.

У мікрорайоні №7 до заходів з благоустрою приєдналися члени ЛМГО «Чорнобильці Лубенщини» ВГОІ «Союз Чорнобиль України» (керівник Василь Піцура). Зокрема у парку "Заводський" ліквідатори, під керівництвом свого лідера Василя Юрійовича, повикошували цілі зарослі бур’яну та чагарників, очистивши територію для того, аби тутешні мешканці та діти могли з комфортом відпочивати та проводити дозвілля.

Як розповідає спеціаліст сектору по роботі з ОСН Валентина Безверха, ліквідатори останні роки постійно упорядковують цю територію, вшановуючи тим пам’ять про свого колишнього побратима Віктора Костюка, який, на жаль, відійшов у вічність, але свого часу зробив чимало шляхетних справ для мешканців даного мікрорайону.

Нещодавно члени ЛМГО «Чорнобильці Лубенщини» ВГОІ «Союз Чорнобиль України» знову провели прибирання території та ігрового майданчика у парку "Заводський", продовжуючи колись розпочату справу однодумця Віктора Костюка, світлий спогад про якого тут завжди бережуть і згадують добрим словом про гарну людину.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови