Щастя новому мешканцю громади

Мабуть, недарма літо починається з чудового, сонячного, теплого, усміхненого свята – Дня захисту дітей. У перший день нової пори року всі наші погляди прикуті до тих громадян нашої країни, які мають стати її опорою й надійною запорукою розквіту. Тож, недарма саме в цей день Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко разом з начальником відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Світланою Скибою у Лубенському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Полтавській області привітали батьків нового мешканця нашої громади Матвія Романовича Матвієнка, з його реєстрацією.

 

Малюк – первісток у своїх батьків, а, проте, маємо надію, що він матиме ще братиків і сестричок, адже його мама Каміла сама виховувалася у багатодітній лубенській родині.

Тож, вітаючи батьків та рідних малюка міський голова зичив всім міцного здоров’я, терпіння, миру  у нашій країні, добробуту та світлої, легкої долі хлопчику.

Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Вітаємо родину з народженням нового громадянина і нехай щастить всім дітлахам!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови