Подорож у країну дитинства

До Міжнародного дня захисту дітей артисти та бібліотекарі с. Тишки провели свято для малечі. Організаторами стали працівники сільського Будинку культури Наталія Козаренко, Лариса Артеменко та бібліотекар Галина Орел.

Найкращий час – дитинство золоте. Час, коли найтепліше сонце, найсмачніші ласощі, поруч найрідніші люди і найщиріші друзі. У силах дорослих зберегти ті найкращі дитячі спогади, захистити дитячі мрії. Щороку, 1 червня в Україні відзначають День захисту дітей. Це одне з найяскравіших свят. Радісно і яскраво провели це свято у Тишках. Ініціаторами та організаторами стали працівники Тишківського сільського Будинку культури Наталія Козаренко, Лариса Артеменко та бібліотекар Галина Орел.

«Подорож у країну дитинства» - так називалося цікаве дійство. Діти розгадували загадки, вгадували казкових персонажів, брали участь у рухливих іграх. А потім були малюнки на асфальті та солодке пригощання. Малеча гарно провела час, поспілкувалася з однолітками та друзями, потанцювала, повеселилася.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови