Квітуче місто - турбота кожного

КП ф «Конвалія» - одне з підприємств, що постійно працює над тим, аби наше стародавнє місто виглядало більш привабливим та квітучим. Лише на початок червня майстрами озеленення висаджено майже 43 тис. одиниць розсади різних квітів у парках та скверах Лубен.

 

Красиве місто – це не лише турбота влади та комунальних підприємств, а й кожного, хто в ньому проживає. Усі ми мріємо, аби громада розвивалась, процвітала, аби наші Лубни, його вулиці та околиці були не лише затишними, чистими, а й вабили око, буяли квітами, зеленню та різнотрав’ям.

Працівники КП ф «Конвалія» (начальник Ніна Жук) про це не просто мріють – вони невтомно працюють, докладаючи максимум зусиль для того, щоб не лише центр міста, а і його парки та сквери приваблювали погляди буйноцвіттям рослинності та красою будь-якої пори року.

Багато хто з громадян (і це надзвичайно приємно) помітили чудові квітники у Центральному парку культури та відпочинку, в парку ім. О.Донченка, на інших вулицях – то результат зусиль працівників-озеленювачів, дизайнерів, садівників КП ф «Конвалія», чиї труди нерідко залишаються, як мовиться, «за лаштунками».

Лише цієї весни на квітниках, скверах, що на площі Слави, Володимирському майдані, на вулицях: Я, Мудрого, Героїв Небесної Сотні, Т.Г. Шевченка, а також біля ЗШ №2 №, 10, біля автовокзалу, було висаджено чудові бегонії, лобелії, петунії, «лев’ячі ротики», газанії, пеларгонії зональні та ампельні, тощо. І Лубни дійсно почало квітнути, оживати, дивувати цією красою, проте, на жаль, людський фактор знову виявив себе не з кращого боку… Як результат, багато квітників було пошкоджено, а саджанців – викрадено. І таке невігластво повторюється постійно. Що більше невтомні працівники КП ф «Конвалія» намагаються підсадити розсаду знову, тим активніше реагують «квітникові злодії». Це сумно, але місто не може змінитися на краще, якщо не змінюємося ми та наша свідомість.

Хочеться вірити, що краса таки врятує світ, але хто ж врятує красу навколо нас та пошанує працю тих, хто її створює? Завжди хочеться сподіватися на краще, завжди хочеться сподіватися.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови