Вітання Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка з Днем журналіста

 

Шановні журналісти Лубенщини!

 Щиро радий нагоді  висловити слова поваги справжнім професіоналам своєї справи – майстрам журналістики нашої громади!

Сучасне суспільство неможливо уявити без інформації та комунікаційних мереж.  Як і будь-яка інша професія, журналістика має свою давню історію розвитку та становлення. І нині, в  інформатизованому світі, журналістика набуває нового значення, вона трансформується, удосконалюється, але незмінним залишається одне – професіоналізм. 

Саме від представників «четвертої влади» залежить те, як буде сформовано громадську думку, на стільки оперативно та неупереджено буде подано матеріал, викладено достовірність фактів та подій. Тому я щиро вдячний усім справжнім фахівцям своєї справи не лише за високу професійність, глибоку аналітичність, об’єктивність, а й за дотримання норм професійної етики, за вміння думати, розмірковувати, мислити, орієнтуватися у бурхливому, часто нерозбірливому вирі інформації.

У цей святковий для вас день бажаю задоволення від творчості, свободи та незалежності у професійній діяльності, добрих та лише позитивних новин, високих рейтингів, накладів, поповнення аудиторії, нових цікавих тем, сміливих проєктів та досягнення нових висот на  професійній ниві.

З Днем журналіста !

 

Лубенський міський голова                                             Олександр Грицаєнко

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови