Вітаємо переможців конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області

7 червня під головуванням заступника голови обласної ради Лілії Руроєвої відбулося засідання робочої групи з супроводу конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області. За результатами сформованого робочою групою списків, серед переможців – проєкти загальноосвітніх закладів Лубенської громади- Вовчицький ліцей та спеціалізована школа №6. Вітаємо переможців!

 Голосування за проєкти Конкурсу тривало з 21 травня до 3 червня 2021 року (впродовж 13 календарних днів). У поточному році подані проєкти отримали майже 49 тисяч голосів, що на 20 тисяч більше, ніж у 2020 році.

Члени робочої групи ознайомилися зі сформованим рейтингом проєктів Конкурсу та попередньо визначили по 7 проєктів-переможців серед сільських та селищних рад, 27 проєктів – серед міських рад.

Ми можемо пишатися тим, що у переліку проєктів-переможців міських рад є два загальноосвітніх заклади Лубенщини - Зелений клас для екологічної освіти учнів Лубенської спеціалізованої школи І-ІІІст. № 6 Лубенська міська рада(ІІІ місце) та «Зелений клас» опорного закладу «Вовчицький ліцей імені В. Ф. Мицика (VIII місце).

До слова, загальна сума співфінансування з обласного бюджету, згідно з обласною програмою «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019 – 2021 роки», у 2021 році становитиме 2 млн грн. Зокрема, для проєктів сільських та селищних територіальних громад передбачено спрямувати понад 656 тис. грн, для проєктів міських територіальних громад – близько 1,34 млн грн.

З переліком проєктів-переможців сільських рад можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/3nQcKa0, селищних рад: https://cutt.ly/gnQcCJZ, міських рад: https://cutt.ly/pnQcNRz.

 

За інформацією Полтавської обласної ради

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови