Нові перспективи благоустрою

Чимало куточків нашого міста змінюють своє обличчя та стають комфортнішими для життя. Незабаром фасад магазину "Каштан" по вул. Монастирській та прилеглу до нього територію буде оновлено. Наразі виданий дозвіл на реконструкцію нежитлового приміщення, магазину "Каштан", з добудовою по вул. Монастирська, 50 в м. Лубни, Лубенського району, Полтавської області.

 

Замовник: Порада Сергій Миколайович, Лисенко Олександр Андрійович

Проєктна організація: ФОП Минак Андрій Олександрович м. Полтава

Загальна площа будівлі - 494,4м2

Поверховість - 1 поверх

Кількість робочих місць - 6 чол

Проектне рішення враховує вимоги ДБН В.2.2-40:2018 «Інклюзивність будівель і споруд» та ДБН Б.2.2-5-2011 «Благоустрій територій».

Передбачено комплекс заходів (з урахуванням тактильних засобів) для маломобільних груп населення. Запроєктовано автомобільну стоянку, обладнану місцем для паркування автотранспорту для людей з інвалідністю. В місці примикання тротуару до автостоянки передбачено похилий заїзд (пандус).

Для безпеки пішоходів на тротуарі зі сторони вул. Монастирської буде встановлено турнікет. Покриття тротуару та автостоянки запроєктовано з тротуарної плитки.  Для забезпечення безперешкодного проїзду людям в інвалідних візках, з дитячими, вантажними чи іншими візками - в місці перетину тротуару з дорогою влаштовано похилі з'їзди - пандуси.

Фасад будівлі буде виконано в сучасному архітектурному рішенні з використанням сучасних матеріалів.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови