«Здайте кров - нехай у світі пульсує життя!»

Щомиті в усьому світі у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові за життєвими показниками. За статистикою Всесвітньої організації охорони здоров’я, кожен третій житель нашої планети хоча б раз у житті потребує донорської крові. Лубенці ніколи не стояли осторонь цієї важливої справи. 14 червня на базі Лубенської станції переливання крові відбудеться акція «Здайте кров - нехай у світі пульсує життя!». А 10 червня старт їй дали працівники виконавчого комітету Лубенської міської ради на чолі з міським головою Олександром Грицаєнком.

 

Долучилися до акції та здали кров перший заступник міського голови Олег Соболєв, секретар міської ради Маргарита Комарова, заступники міського голови Світлана Бредун та Олександр Діденко, керуючий справами виконавчого комітету Юлія Білокінь, начальники відділів та управлінь та інші працівники виконавчого комітету.

Кров – це найцінніше з того, що людина може дати іншій людині. Це дар життя. Ваше рішення здати кров може врятувати життя або навіть кілька життів. Тож, закликаємо всіх долучитися до акції та завітати до Лубенської станції переливання крові, де вас зустрінуть справжні фахівці, доброзичливі й щирі працівники, справжні ентузіасти та професіонали своєї справи. Вас чекають за адресою м. Лубни, вул. Лісна, 23.

Телефони для довідок: 0536162243 (реєстратура) та 0950661491

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови