«На зустріч із піснею»

9 червня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради відбулася концертна програма «Пісня завжди поміж нас».

Розпочав концертну програму хор «Зустріч» віночком українських народних пісень «Ой чий то кінь стоїть», «При долині кущ калини», «Ой там га горі», «Продай милий бички».

 

Продовжили програму фольклорний колектив «Мальви», в їх виконанні прозвучали пісні: «У коморі мука, а в річці вода», «Не йдіть же дівки рано заміж», «Коло млину, коло броду», «Летить галка через балку».

Шквал емоцій викликали концертні номери «Блюз» та «Квіткарки» у виконанні учасників «Естрадно-сценічного танцю «Емоція».

Додала гарного, піднесеного настрою Ольга Помаз продекламувавши вірші лубенської поетки Наталії Баклай та Лідія Дзина, яка прочитала гумореску «Злякаю я старість».

Глядачі гучно аплодували, а наприкінці програми разом з артистами підспівували пісню «Розпрягайте хлопці коней». Тож зустріч з піснею вдалася на славу, з посмішками, гарним настроєм та позитивними емоціями. Такі моменти залишаються у пам’яті назавжди, а особливо у літніх людей, яким так не вистачає уваги та підтримки, в такий не зовсім легкий для нас час. Тож і надалі територіальний центр даруватиме теплоту своїх сердець усім відвідувачам та широко розкриває двері всім літнім людям, які хотіли б проявити себе в творчості, реалізувати свої мрії, а хор «Зустріч», фольклорний колектив «Мальви», «Естрадно-сценічний танець «Емоція» та «Драматичний колектив «Джерело» чекають на вас!

Завідувач відділення

денного перебування  

Людмила Полюлях

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови