Вакцинувати людей - завдання №1

Питання вакцинації населення від COVID-19 наразі одне з найнагальніших. У людей виникає чимало запитань, як стосовно медичних аспектів, так і щодо організації цього процесу. Щоб відповісти на них та окреслити подальші кроки у цьому процесі 16 червня  відбулася робоча нарада, яку провела заступник Лубенського міського голови Ірина Харченко. На зустрічі були присутні представники адміністрацій та медичні працівники всіх громад Лубенського району та старости сіл Лубенської територіальної громади.

 

Ірина Харченко зосередила увагу присутніх на важливості та нагальній необхідності ефективної організації процесу вакцинації, який має бути зручним для людей та комфортним для медиків та закликала долучитися до цього важливого питання всіх присутніх. На нараді було запропоновано знайти шляхи організованого підвезення людей до Центру вакцинації або організації інших зручних для людей форм.

Директор Лубенського Центру ПМСД Олена Пучка, яка є одночасно регіональним координатором процесу вакцинації у Лубенському районі, повідомила присутнім про роботу Лубенського Центру вакцинації (на базі кінотеатру «Київська Русь»). Олена Юріївна закликала всіх долучитися до просвітницької роботи, пояснення населенню важливості створення колективного імунітету. Вона розповіла про власний досвід організації процесу розповсюдження інформації про вакцинування та конкретні результати  вакцинації різними вакцинами у Лубенській територіальній громаді.

Присутні оглянули приміщення, де від завтра знову буде працювати Центр вакцинації населення, з’ясували питання організації його роботи та обговорили конкретні пропозиції, щодо залучення якомога ширшого кола людей до вакцинації від COVID-19.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови