Вітання з Днем державної служби!

Шановні державні службовці Лубенщини!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем державної служби України!

Державний службовець – це особлива професія та нелегка праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі!

Праця в державних органах, забезпечення виконання завдань і функцій держави — надзвичайно  відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень в нашій країні, благополуччя людей, їх відношення до влади.

В цей день щиро зичу Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, натхнення у Вашій нелегкій та відповідальній роботі. Нехай з Вами завжди буде мудрість, витримка і терпіння, необхідні для виконання взятих перед державою зобов’язань, щоб Ви мали змогу обертати їх на ефективний засіб захисту громадян, діяти з енергійністю, самовіддачею, результативністю. Нехай ваші рішення будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Бажаю міцного здоров’я, щоб кожен день Вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку

З повагою

Лубенський міський голова                                       Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови