Із урочистостей з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України

25 червня у кінотеатрі «Київська Русь» відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України, участь у яких взяв Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Ірина Харченко, представники трудових колективів, молодь, громадськість.

 28 червня – День Конституції України – єдине державне свято, яке закріплене в Основному законі нашої країни. Конституція становить ядро нацiональної правової системи, фiксує головні юридичні та полiтичні аспекти відносин між державою та суспільством: від забезпечення прав та свобод людини до подальшого розвитку держави.

Тож на урочистостях з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, вітаючи громаду з великим загальнонаціональним святом та говорячи про засади Конституції, відзначив важливість прийняття такого документу. Також Олександр Петрович говорив про принципи державності, відзначивши, що кожен громадянин робить великий внесок у розбудову нашої країни : хтось трудовими здобутками та особистими перемогами, молодь – успіхами у навчанні, а воїни, які відстоюють зараз територіальну цілісність та суверенітет держави – прикладом високого патріотизму та відданості Батьківщині. Також Олександр Грицаєнко побажав усім мешканцям громади миру, добробуту, злагоди та порозуміння.

У врочистій атмосфері подяками Полтавської обласної ради нагороджувалися: депутат Лубенської міської ради Олександр Легенчук, викладач Вовчицького ліцею Наталія Ляшенко, голова правління АТ «Лубнифарм» Світлана Ващук.

Розглянувши подання підприємств та організацій, за багаторічну самовіддану працю на користь громади, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до службових обов’язків, ініціативу і наполегливість у роботі та з нагоди 25-ої річниці Конституції України, багатьох працівників державних установ Лубенщини нагороджено грамотами виконавчого комітету.

Незабутніми стануть урочистості з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України для юних мешканців Лубенщини, яким  було вручено паспорти громадянина України нового зразка - ID - картки. Крім того, Указом Президента України почесним званням "Мати-героїня" нагороджено лубенку Олену Новицьку, яка народила та виховала шістьох дітей.

Святкову концертну програму до 25-ої річниці прийняття Конституції України підготували кращі артисти нашої громади: танцювальні колективи «Юність», «Стиль», «Водограй», а також вокальні ансамблі «Чарівниця», «Любисток», зразкова аматорська циркова студія «Маска», солісти Анатолій Куценко, Інна Сизоненко, Антон Герга та інші артисти Лубенщини.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови