Вітання Лубенського міського голови З Днем Конституції України та з Днем молоді

  Шановні мешканці громади, молодь, земляки!

Щиро вітаю  вас із визначним святом –  25-ю річницею Конституції  України та з Днем молоді!

Конституція надає усім можливість зміцнювати громадянську злагоду на нашій землі, вносити свою частку у державотворення, творити й зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу, у якій будемо щасливі ми та наші нащадки. Адже саме молодому поколінню, новій плеяді наших послідовників  - дітям, онукам, правнукам, які народилися у конституційній, правовій  Україні, належить розвивати та розбудовувати її  у майбутньому, дбати про імідж держави серед країн світового товариства.

 

Щиро радий, що на  нашій Лубенщині є такий потужний потенціал - чудові, талановиті діти, учні, студенти, лідери молодіжних організацій, здатні показувати гідні приклади патріотизму, вести за собою інших, дивувати успіхами  та перемогами у царині науки, мистецтві, спорті, творчості, у праці.

Чимало зараз наших синів і дочок - справжніх синів України, військовослужбовців, волонтерів відстоюють конституційні засади держави, захищаючи її кордони у зоні проведення АТО\ООС. Впевнений, що з такою освіченою молоддю, з такими  самовідданими патріотами Батьківщини, ми переможемо і подолаємо усі негаразди!

Тож у  цей знаменний день щиро зичу вам миру і взаєморозуміння, яке сприятиме подальшій розбудові нашої  Лубенської громади та державності, становлення достатку в кожній родині та звершення усіх планів заради світлого майбуття. Бажаю, щоб демократичні засади, які закріплені в Конституції, були реаліями нашого сьогодення, а порозуміння і злагода сприяли подальшій розбудові правової держави. 

Нехай свято відкриває нові горизонти для розвитку та самовдосконалення!

 

З Днем Конституції  України та з Днем молоді!

 

З повагою

Лубенський міський голова  Олександр Грицаєнко           

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови