Святковий концерт у терцентрі

25 червня у приміщенні відділення денного перебування відбувся святковий концерт до Дня Конституції для відвідувачів територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради.

 В Україні є знаменні дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле та сьогодення. До їхнього числа належить День Конституції України – державне свято волі та доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Тож, з цієї нагоди 25 червня у приміщенні терцентру для відвідувачів було організовано тематичну концертну програму.

Протягом години учасники художньої самодіяльності територіального центру вітали глядачів з державним святом, а саме: фольклорний колектив «Мальви», хор ветеранів «Зустріч», учасники естрадно-сценічного танцю «Емоція».

Сольні та дуетні пісні лунали з уст Ганни Валєєвої, Ганни Кулик, Людмили Конвісар, Івана Єременка, Любові Чиж.

На святковому концерті  лунали дивовижні мелодії баяну у виконанні Миколи Кочерги, а родзинкою свята був танець учасниці колективу естрадно-сценічного танцю «Емоція» Віталії Якубовської - «Ламбада».

Організаторам концерту вдалося створити на сцені та в залі дивовижну атмосферу єднання, доброти і взаєморозуміння. Глядачі гучними оплесками висловлювали подяку артистам.


Завідувач відділення

денного перебування

Людмила Полюлях

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови