Випускники лісотехнічного коледжу отримали дипломи

25 червня відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам коледжу спеціальностей «Лісове господарство» та «Обробка деревини».

З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Роман Сендзюк і побажав випускникам реалізувати свої мрії, задуми та застосувати здобуті під час навчання знання на виробництві.

Разом із дипломами студенти отримали направлення на роботу в лісогосподарські підприємства Полтавської, Сумської, Черкаської, Київської, Одеської та Вінницької областей; а також подяки за активну участь у спортивно-масовій роботі, художній самодіяльності та громадському житті навчального закладу.

 

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко вручив директорові коледжу, депутатові Лубенської міської ради Роману Сендзюку Подяку Полтавської обласної ради з нагоди Дня Конституції України; класним керівникам випускних груп: Олені Дем’яненко,  Тетяні Донець, Володимиру Макаревичу та Яні Пелипань Подяки за багаторічну сумлінну працю, голова Студентської ради коледжу Андрій Чемерис отримав стипендію Лубенської міської ради.

Голова Лубенської районної державної адміністрації Сергій Сіряченко вручив Подяки випускникам за активну участь у громадському житті та художній самодіяльності Наталії Сайко, Олександру Тимошенку, Владиславу Ніколенку, Антону Озірському та Денису Трофімову.

Директор ДП «Лубенське лісове господарство» Володимир Тихович привітав випускників від імені лісівників Полтавщини і наголосив про можливість лісогосподарських підприємств надати перше робоче місце молодим спеціалістам.

Старости випускних груп Максим Шерстюк, Андрій Чемерис, Олександр Личковаха та Олександр Васільєв подякували адміністрації за підтримку, а викладачам – за знання.

Класні керівники подарували своїм вихованцям пісенне привітання. Упродовж свята лунали пісні від вокально-інструментального ансамблю «Пори року» (художній керівник – Віктор Карпець).

Ноти фінальної пісні об’єднали випускників у святковому флешмобі.

На згадку про роки навчання випускниками 2021 року було висаджено декоративну штамбову форму Аронії чорноплідної.

Дорогі наші випускники! Ми бажаємо Вам реалізації мрій та задумів!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови