Із урочистої церемонії нагородження медалістів-випускників

30 червня у кінотеатрі «Київська Русь» відбулися святкові урочистості з нагоди вручення медалей випускникам 2021 року. Також цього дня у загальноосвітніх закладах проведено випускні вечори у школах Лубенської територіальної громади. Із 399 випускників, які успішно закінчили загальноосвітні заклади громади, 47 нагороджені медалями. На заході була присутня секретар міської ради Маргарита Комарова, дирекція загальноосвітніх закладів Лубенщини, учителі та запрошені. 

 Швидко та непомітно минув ще один нелегкий і напружений 2020-2021-й навчальний рік. Це був досить відповідальний етап не лише для випускників, які отримують документ про закінчення повної загальної середньої освіти, а й для всієї освітньої галузі Лубенщини.

Працювати викладачам та здобувати знання учням в умовах пандемії здебільшого доводилося в режимі дистанційного навчання, це вносило свої корективи та стало серйозним випробуванням для усієї освітньої галузі країни.

Проте, загальноосвітні заклади нашої громади гідно це витримали та вкотре довели спроможність не лише адаптуватися до нестандартних ситуацій, а й досягати при цьому успіхів. Так, за результатами підбиття підсумків минулого навчального року, учні шкіл громади нагороджені 39- золотими та 8 – срібними медалями.

Церемонія вшанування медалістів відбулася о 13 годині у кінотеатрі «Київська Русь». Відкриваючи урочистості та вітаючи молоде покоління, учителів та батьків з успішним закінченням навчання у середній школі, начальник управління освіти Мирослав Костенко відзначив, що загальноосвітні заклади Лубенщини успішно закінчили 47 випускників.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко відзначив високий потенціал освіти Лубенщини у процесі навчання та виховання молодого покоління, а також привітав вже вчорашніх учнів та побажав їм щасливого та успішного самостійного життя.

А далі Олександр Петрович разом з Мирославом Костенком виконали приємну місію - вручили золоті та срібні медалі кращим випускникам.

Нагадуватиме юнакам та дівчатам про цю незабутню подію спільне фото, зроблене для світлих спогадів у цей незабутній день.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови