Приймали вітання поліцейські

З нагоди відзначення 6 річниці Національної поліції України привітання приймали й лубенські поліцейські.

Цей день присвячений символічній події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські, оновлений склад поліції, склали присягу на Софійській площі у Києві.

Лубенських поліцейських вітали зі святом перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв, голова Лубенської районної адміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови  Лубенської районної ради Олександр Циганенко, керівник Лубенської місцевої прокуратури Іван Кінаш.

 

Вітаючи особовий склад Лубенської поліції керівники громади й району зазначали, що поліцейські пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству. Тож і бажали їм успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі зі злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України й спокою й комфорту у нашій громаді.

А керівник Лубенського відділу ГУ Національної поліції в Полтавській області, полковник, Дмитро Майборода зазначив, що особовий склад відділу зробить все можливе, щоб лубенці завжди відчували себе у безпеці та знали, що у них є надійні захисники й друзі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови