Вітання з Днем Збройних Сил України та Днем волонтера!

 

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України та днем волонтера, які відзначаються в нашій державі цими грудневими днями!

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто несе військову службу в зоні АТО/ООС, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність країни!

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. А День волонтера передує йому та має не менш важливе значення!

 

Щиро дякуємо Збройним Силам України за мужність та професіоналізм. Це цінують лубенці, цінують ваші члени родини та всі українці, яким дорога держава. Шануємо кожного воїна, який зараз захищає наше життя у зимових окопах. Вдячний ветеранам війни, волонтерам і небайдужим співвітчизникам за підтримку наших військових у критичні для Армії моменти.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!

Зичу всім козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, добробуту та процвітання нашій державі.

Слава Україні!

Слава її Збройним Силам!

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови