Програма "Громадський бюджет" в дії

8 липня у приміщенні виконавчого комітету відбулося засідання координаційної ради з питань впровадження програми "Громадський бюджет Лубенської територіальної громади на 2021-2023 роки". Провів засідання голова Координаційної ради,  перший заступник міського голови Олег Соболєв.

Закінчився термін подачі проєктів  громадського бюджету (ГБ) від мешканців Лубенщини. За умовами участі, кожен небайдужий міг подати заявку на реалізацію проєкту, який розв'яже нагальну проблему громади та покращить умови проживання в ньому. Подати  проєкти можна було як у режимі онлайн на відповідній платформі, так і в письмовому вигляді (для тих, хто проживає у сільській місцевості та обмежений у користуванні мережею інтернет).

Після обговорення членами засідання координаційної ради особливостей цьогорічної реалізації програми "Громадський бюджет Лубенської територіальної громади на 2021-2023 роки", було розкрито скриньки, де знаходилися письмові варіанти проєктів та проаналізовано їх зміст.

Так, подано проєктів - 23, із них: через платформу в електронному вигляді - 15, у паперовому вигляді - 8. Слід зазначити, що 5 проєктів були відхилені через їх невідповідність умовам конкурсу. 3 проєкти  направлені на доопрацювання авторам. Включені до переліку наразі 18 заявок. Вони направлені відповідним структурним підрозділам для вивчення й аналізу. Після цього реєстр допущених до голосування проєктів буде оприлюднено на нашому сайті.

Проєкти, які отримають підтримку громади у процесі голосування, будуть реалізовані у наступному бюджетному році за кошти місцевого бюджету.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови