Відбувся семінар-нарада з працівниками бухгалтерій установ та підприємств територіальної громади

Напередодні Дня бухгалтера у Центрі культури і дозвілля Лубенської міської ради відбувся семінар-нарада з працівниками бухгалтерій установ та підприємств територіальної громади.

Захід було організовано фінансовим управлінням виконавчого комітету Лубенської міської ради (начальник управління Тамара Романенко) за участю аудиторської служби виконавчого комітету (Валерій Юрченко) та Лубенського Управління державної казначейської служби України в Полтавській області (Любов Тараненко). Розпочав засідання Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, наголосивши на важливості злагодженої роботи фінансових служб як бюджетних установ, так і госпрозрахункових підприємств.

Голова територіальної громади привітав присутніх з професійним святом, яке відзначається в Україні щорічно 16 липня з 2004 року та побажав: «Нехай баланси, річні звіти та стоси документів і відомостей не перетворюють ваше життя на одноманітні будні. Завжди знаходьте в усьому позитив і радійте життю, роботі та спілкуванню!». На проведеному семінарі обговорювалися надзвичайно важливі питання обліку коштів на всіх стадіях бюджетного процесу, обговорено новини законодавства України, надано практичні поради працівникам, а також розпочато активну підготовку прогнозу бюджету Лубенської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови