Лубни в Програмі «U- LEAD  з Європою»

На черговій апаратній нараді, яка відбулася 12 липня у виконавчому комітеті Лубенської міської ради, начальник Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Наталія Гайдай познайомила присутніх з результатами участі Лубенської територіальної громади в Програмі розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U- LEAD  з Європою».

 

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією. Направлена вона на покращення якості надання адміністративних послуг для населення та спрямована на підтримку децентралізації в Україні.

Полтавщина направляла для участі в Програмі 38 проєктів. Відібрано було 18. Дев’ять на напрямок капітального ремонту і дев’ять на модернізацію вже існуючих ЦНАПів. Серед тих, хто був успішно оцінений і схвалений – Лубенський Центр надання адміністративних послуг. Впродовж декількох років триває ця робота. На модернізацію робочих місць нашого Центру вже надійшло матеріальних цінностей на 28 тис. євро. Завдяки участі в Програмі ми змогли не лише оновити робочі місця (у тому числі й віддалені, у сільській місцевості), а й навчити персонал. Відповідні сертифікати й вручив Лубенський міський голова на апаратній нараді.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови