Вітаємо творчі колективи Лубенщини!

6 липня біля приміщення філії Оріхівський СБК відбувся незвичайний концерт, присвячений 30- річчю створення жіночого вокального ансамблю «Оріхівчанка» та 5 – річчю жіночого вокального ансамблю «Україночка». Мистецький ювілей зустрів і жіночий вокальний ансамбль «Мальви».

 Керівником колективів «Оріхівчанка» та «Україночка» є чарівна жінка, до глибини душі закохана в пісню, Ірина П’ятецька. Різноманітний репертуар «Оріхівчанки» - від жартівливих пісень, до сумних, слова яких проникали в найпотаємніші куточки серця, завжди викликають шквал почуттів та емоцій, не лишаючи байдужим жодного слухача .

Через всю творчу ниву «Україночки», від самого серця, червоною ниткою проходять українські пісні, пронизані людською мудрістю, джерельною чистотою та глибокою історією рідного краю. Їх пісенний репертуар не злічити, та є серед них такі твори, що житимуть вічно - це пісні про святе - Україну, любов до батьків, до рідного краю.

Сердечно вітаємо вокальні ансамблі «Оріхівчанку», «Україночку» та керівника колективів Ірину П’ятецьку. Бажаємо міцного здоров’я, довголіття, щоб віра, надія та Божа любов не залишала Вас у наш бурхливий час, щоб доброта та злагода зігрівали ваші серця. Нехай вистачає сил для продовження справи і поряд завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі.

Нехай надалі звучить злагоджений спів вокальних ансамблів «Мальви»,«Оріхівчанка» та «Україночка», народжених у талановитому Лубенському краї на многії, многії літа!

11 липня у глядацькому залі філії Вищебулатеький сільський будинок культури (Центру культури і дозвілля Управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради) відбувся ювілейний святковий концерт колективу. Якісно підібраний і продуманий репертуар зробив виступ ансамблю цікавими і змістовними.

Учасниці жіночого вокального ансамблю «Мальви», ось уже протягом 10 років творять світ краси, примножуючи духовну скарбничку попередніх поколінь, зводячи високо в піднебесся сонцесяйний храм української національної культури.

Сьогодні чарівні і талановиті співачки ансамблю продовжують творити свою історію, пишучи її нові сторінки. І стає зрозумілим, що пісня для них – це життя. Яскраве та насичене, наповнене морем приємних подій та моментів.

Щиро вітаємо жіночий вокальний ансамбль «Мальви» та його керівника Валентину Гаврик з ювілеєм та бажаємо нових творчих злетів. Нехай цей чудовий колектив завжди радує нас новими витворами пісенного мистецтва ще багато років. Нехай лунає над Лубенським краєм чарівна пісня і буде вона невмирущою, доки будуть поміж нас такі прості і щирі люди, які співають в жіночому вокальному ансамблі «Мальви».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови