У виконкомі привітали працівників бухгалтерських служб Лубенщини

16 липня у виконкомі відбулося урочисте привітання працівників бухгалтерської служби з професійним святом. Привітав присутніх з Днем бухгалтера України перший заступник міського голови Олег Соболєв.

 Указом Президента України «Про День бухгалтера» від 18 червня 2004 р. № 662/2004, це професійне свято відзначаємо 16 липня. Дата свята була встановлена через те, що саме цього дня  у 1999-му році прийняли Закон України, де були закріплені основні положення «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Тож Олег Анатолійович у вітальному слові до присутніх відзначив, що сьогодні жодне підприємство, не залежно від форми власності, не може існувати без таких спеціалістів, як бухгалтер, адже саме бухгалтери роблять рутинну і таку потрібну справу: працюють з фінансовими документами, забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, сприяють своєчасному наповненню місцевого бюджету, тощо.

Побажавши представникам цієї професії приємних буднів, задоволення від праці, миру, добра та добробуту, Олег Соболєв вручив відзнаки найкращим у своїй справ.

Артисти Центру культури та дозвілля громади привітали присутніх у залі пісенними композиціями, створивши відповідний, піднесений настрій.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови