Об’єднати зусилля заради громад

16 липня відбулася робоча зустріч Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка  з депутатом, головою фракції політичної партії «Слуга народу» у Полтавській обласній раді Фахраддіном Мухтаровим. У ході зустрічі, яка відбувалася у Лубнах, обговорювалися питання співпраці депутатів місцевої та обласної ради у розв'язанні проблемних питань громад.

 

Депутат обласної ради разом з міським головою перш за все відвідали будівництво приймального відділення Лубенської лікарні інтенсивного лікування. Фахраддін Мухтаров позитивно оцінив хід ремонтних робіт. Слід зазначити, що  він реально долучився до реалізації цього проєкту,  вже залучивши, як депутат обласної ради, зі свого фонду розвитку територій 800 тис.грн., які вкрай необхідні для завершення робіт.

Фахраддін Мухтаров вже давно відомий лубенцям, багато людей спілкується з ним особисто, багатьом мав змогу допомогти. Серед установ, які свого часу вже отримали підтримку депутата і ДНЗ №17 «Золотий ключик». Сюди й завітали сьогодні разом з міським головою. Оглянули хід ремонтних робіт та поспілкувалися з завідуючою закладом Валентиною Карпець. Наступною точкою, де побували гості стала спеціалізована школа №6. Цей навчальний заклад добре відомий своїми визначними успіхами не лише в місті, а й за його межами. Проте будівля  школи вже має досить солідний вік і потребує ремонту. Впродовж останніх років міська рада виділяла кошти на різні етапи ремонту й реконструкції будівлі, але третій поверх ще залишається в поганому стані. Тож, цього року депутати міської ради виділили 50 тис. грн. на виготовлення проєкту, а Фахраддін Мухтаров пообіцяв допомогти залучити кошти  обласного бюджету для виконання робіт.

Користуючись нагодою, Олександр Грицаєнко разом з обласним депутатом оглянули й хід ремонту автомобільної дороги Засулля - Войниха, де роботи веде ШБУ-9.

І Фахраддін Мухтаров, як голова фракції політичної партії «Слуга народу», і міський голова Олександр Грицаєнко  зійшлися в думці, що для розв'язання проблем людей, громад необхідно об’єднувати зусилля. Вони домовилися про подальшу співпрацю. І, є надія, що такий досвід візьмуть на озброєння й інші депутати Полтавської обласної ради, які представляють там Лубенський  округ. Адже не важливо від яких політичних партій балотувалися депутати. Всі вони йшли з наміром допомагати людям і громадам. А спільними зусиллями можна досягти багато.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови