Літній відпочинок - на радість

З приємної події розпочався липень для дітей мікрорайону №5, адже діти активістів, діти із родин учасників АТО, багатодітних родин та дітки, які втратили батьків відпочивали в дитячому таборі «Дахнівська Січ», поблизу міста Черкас.

 Відпочинок у таборі профінансувала релігійна громада церкви «Відродження» (голова релігійної громади Володимир Панасюк) і міжнародна благодійна організація «Глобальна християнська підтримка». Протягом усього відпочинку діти були активно задіяні привітним персоналом табору і волонтерами релігійної громади у різних конкурсах, квестах та майстер-класах. Програма розваг була дуже насичена, а це й конкурси талантів, і спортивні змагання, навчання декоративно- прикладному мистецтву з підручних матеріалів, конкурси зі знання англійської мови, навчання з надання первинної медичної допомоги, художнє розфарбовування тканин і майок, пінна вечірка та ін. За участь у цікавих конкурсах та квестах діти нагороджувалися призами й подарунками: футболки, худі, бейсболки, м’ячі, книги, солодощі, тощо.

Також у таборі діти отримували смачне, збалансоване п’ятиразове харчування, в тому числі свіжі овочі та фрукти. А ще море позитиву, різноманітна культурно-розважальна програма, емоції добра, дружня атмосфера не залишили нікого байдужим. Батьки й діти мікрорайону №5 дуже вдячні благодійникам і спеціалісту сектору по роботі з ОСН Ніні Шерстюк за організацію чудового, змістовного відпочинку. Та головне, що діти не хотіли повертатися додому, не хотіли розлучатися з вихователями, зі своїми наставниками та новими друзями. Отож, такий яскравий і насичений відпочинок запам’ятається надовго.

 

Батьківський комітет та

актив мікрорайону № 5

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови