Лубенській організації – Українському товариству мисливців та рибалок - 100 років!

17 липня у с.Гребище, на базі мисливської бази "Фауна" відбулися святкові урочистості з нагоди 100- річчя створення Лубенської організації Українського товариства мисливців та рибалок (УТМР). Ювілярів – членів товариства, привітали представники влади громади - перший заступник міського голови Олег Соболєв, представники РДА та районної ради, друзі та запрошені.

 

У особливий для чисельних представників УТМР день звучало багато слів подяки за збереження та підтримку традицій правильного полювання, дбайливого ставлення до тваринного світу, раціонального використання лісових ресурсів, водойм і любові до природи рідного краю.

Привітали винуватців події: перший заступник міського голови Олег Соболєв, керівник апарату райдержадміністрації Олена Пірова, завідувач сектору з питань оборонної роботи та цивільного захисту РДА Микола Устименко, заступник голови районної ради Оксана Цимбал, депутат районної ради Лідія Різуненко та депутат обласної ради Володимир Ярошенко .

Зустрічав гостей свята голова Лубенської РО УТМР Владислав Мостовенко та найактивніші члени товариства, які з нагоди ювілейної дати були відзначені грамотами, що їх вручив Олег Соболєв, передавши вітання від Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка.

Свято видалось теплим не лише через доволі спекотний ранок, а й від по-справжньому дружньої, доброзичливої та піднесеної атмосфери спілкування.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови