Розпочинається голосування за проєкти Громадського бюджету

21 липня відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань впровадження Програми громадський бюджет Лубенської територіальної громади на 2021-2023 роки». Як вже повідомляли раніше,  на розгляді перебували 18 проєктів, поданих мешканцями громади для їх реалізації у рамках Програми у 2022 році. Проєкти були направлені структурним підрозділам для аналізу  та підготовки висновків про можливість реалізації. З певними зауваженнями всі проєкти рішенням Координаційної ради були допущені до голосування.

 Таким чином, як і повідомлялося раніше, завтра 22 липня розпочнеться голосування за подані проєкти. Нагадаємо, що відповідно до затвердженого Положення голосувати за проєкти можуть всі мешканці Лубенської територіальної громади у віці  від 16 років  Голосування  для мешканців, зареєстрованих у місті можливе тільки на платформі  Громадського бюджету (за посиланням   https://budget.e-dem.ua/5310700000/projects?returnedcompid=2412 ), мешканці ж сільських населених пунктів громади можуть голосувати двома способами: на зазначеній платформі та за допомогою паперових бланків (посилання на форму бланка https://lubnyrada.gov.ua/images/documents/hromadskyi_biudzhet/dodatky/004_blank_holosuvannia.pdf ).  Місця розташування скриньок для голосування наведені нижче.

https://lubnyrada.gov.ua/hromadskyi-biudzhet/prohrama-hromadskyi-biudzhet-lubenskoi-terytorialnoi-hromady-na-2021-2023-roky/1391-perelik-primishchen-de-budut-vstanovleni-skrinki-dlya-paperovoji-podachi-proektiv-ta-golosuvannya-za-nikh

Свій голос можна віддати один раз за один проєкт.

Не будь байдужим! Долучайся до голосування! Зроби свою громаду кращою!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови