У мікрорайоні №6 відзначили Міжнародний день турботи про себе

24 липня у мікрорайоні № 6, по вулиці Дубовий гай відбулось свято до Міжнародного дня турботи про себе. Організаторами свята став актив мікрорайону № 6 у співпраці з соціальними службами громади.

 Цікаве дійство організували завжди активні члени ради мікрорайону №6 для тих, кому в спекотні вихідні дні несила сидіти вдома та нудьгувати.

Атож, Міжнародний день турботи, що випав на минулу суботу, запам’ятається усім, хто долучився до заходу. А в його програмі : святковий концерт, участь у якому брали : ансамбль «Берегиня» (мікрорайону №6), Вероніка Хусточка, яка виконала українські пісні, Ірина Стефаненко , учасниця танцювального колективу «Альтаір», Віра Фіалковська , учениця ЗШ №3, яка читала вірші англійською мовою та інші артисти.

Крім духовної їжі, гостей свята пригощали смачним кулішем, що його приготувала Валентина Луценко ,(голова вуличного комітету вул.Ломоносова), а напоєм діток пригощали члени вуличного комітету вул. Дубовий гай. Волонтер мікрорайону № 6 Олександра Білим запрошувала скуштувати духмяний коровай та пиріжки.

Лубенським міським центром соціальних служб ЛМЦСС був встановлений батут для дитячих розваг, аби і малеча теж не нудьгувала. Тож організований захід у мікрорайоні №6 вдався і залишив по собі лише позитивні враження.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови