Хай ллється пісня понад краєм!

25 липня на традиційні зустрічі біля фонтану у парку культури і відпочинку, запросили аматорські колективи філії Оріхівський сільський будинок культури Центру культури і дозвілля. Яскраві виступи вокальних ансамблів, окремих солістів, творчі дуети та тріо полонили серця глядачів.

 Наша земля така співуча, що кожне село, кожна вулиця живе піснями. Саме у таку творчу мандрівку цієї суботи запросили аматорські колективи філії Оріхівський сільський будинок культури Центру культури і дозвілля. А ще ця зустріч стала знаменною для оріхівчан, оскільки саме до ювілейної річниці заснування аматорського вокального ансамблю «Україночка» та аматорського вокального колективу «Оріхівчанка» (керівник Ірина П’ятецька) учасників колективів нагороджено Почесною грамотою міського голови. Грамоти вручила заступник Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко.

Усі, хто побував на цьому заході вкотре переконалися у тому, що лірична пісня, дотепний гумор – душа нашого народу, такі необхідні як земля, повітря та вода.

Поступово згасав суботній день, поволі опускалося за обрій ясне літнє сонце, а яскравими алеями парку ще линули пісні у виконанні талановитих аматорів с. Оріхівка від щирої душі та безмежно закоханого у свою рідну землю серця.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови