Лубенський міський Центр соціальних служб проводить інформаційну роботу щодо протидії торгівлі людьми

30 липня відзначається Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Саме цього дня провідним фахівцем із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб Тамілою Дідик спільно з провідним фахівцем з профорієнтації Лубенської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості Вікторією Омаровою було проведено інформаційний семінар з метою підвищення інформованості громадськості щодо проблеми, яка набирає глобальних масштабів в усьому світі - торгівлі людьми.

 Щороку тисячі чоловіків, жінок і дітей потрапляють до рук торговців людьми, що є серйозним злочином і грубим порушенням прав людини.

Захід поєднав у собі лекцію та бесіду з учасниками. В ході роботи було обговорено причини поширення цього злочинного бізнесу, розглянуто фактори можливих ризиків при нелегальному працевлаштуванні за кордоном, висвітлено найбільш уразливі категорії населення, які можуть стати жертвами торгівлі, а також окреслено запобіжні заходи, які убезпечать від незаконних маніпуляцій шахраїв.

Присутнім було запропоновано заповнити анкети та висловити свою особисту думку щодо актуальності проблеми торгівлі людьми та впровадження алгоритму дій для вирішення даної проблеми. Наприкінці заходу усі учасники семінару отримали інформаційні буклети та листівки.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови