Голосування за проєкти Громадського бюджету завершено

9 серпня, згідно з графіком програми «Громадський бюджет Лубенської територіальної громади на 2021-2023 роки», відбулося засідання Координаційної ради, на якому підбивалися попередні підсумки голосування, подані у паперовій формі.

 

Відповідно до положення про Громадський бюджет, голосування за подані проєкти для мешканців сільських населених пунктів було можливе не лише в електронній формі, а й у паперовій. Приємно зазначити, що вперше за роки існування програми, відмічається така велика активність мешканців. На паперовому носії за різні проєкти у цьому році було подано понад 1400 голосів. Всього ж разом з голосами в електронній формі проголосували 3730 осіб. Звичайно, всі бланки голосування будуть ретельно вивчатися (достовірність окремих викликає сумнів), деякі вибірково перевірять. Але те, що мешканці громади стали активніше долучатися до розв'язання проблем своїх населених пунктів – беззаперечно.

Наразі члени Координаційної ради підбивають підсумки голосування та формують реєстри проєктів переможців. Про результати голосування ми повідомимо відразу після затвердження переможців.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови